Први дан Нове 2018. године на Златибору обележио је феноменални спектакл Лексингтон бенда на препуном Краљевом тргу. Више од 20000 људи уживало је у репризи Нове године уз звуке тренутно једног од најпопуларнијих домаћих бендова.

Концерт је почео њиховим великим хитом „Добро да није веће зло“ на велико одушевљење посетилаца , да би потом следили још неки: „Како је, тако је“ „Дођи ове ноћи“, „Потражи ме“, „Босанка“, „Нина“ и многи други…Познати као миљеници женског дела доводили су атмосферу на Краљевом тргу до усијања па су се за сваку нову песму могли чути врисци одушевљења из публике.Њихов енергичан наступ накратко је прекинут, због роматичног геста једног момка из публике који се одлучио  да запроси своју девојку на бини, а бенд му је иако изненађен пружио пуну подршку. Након тога се наставило серијом кафанских хитова, а одличну журку коју је Лексингтон правио скоро два сата  није омела ни кратка киша.

Део атмосфере са концерта Фото: Дрина Инфо

Део атмосфере са концерта Фото: Дрина Инфо

После одличних наступа Рибље Чорбе, Тонија Цетинског и Јелене Томашевић четвородневни новогодишњи програм који је на Златибору припремљен за све госте и посетиоце планине завршен је веома успешно, а Златибор је још једном показао зашто је омиљена зимска дестинација како великих звезда, тако и публике којој никад није доста добрих концерата.

Ова вест је прочитана 463 пута.