У 11. колу 1. Мушке регионалне лиге – Запад домаћи КК Студент савладао је у Бајиној Башти  Напредак Јуниор из Крушевца. Кошаркаши из Подриња су победом од 72 : 63  дошли до трећег тријумфа у низу. Сјајна дефанзивна игра Бајинобаштана и сталожена игра у нападу највише су допринели новој победи.

У првој четвртини домаћи кошаркаши дозвољавају противнику да убаци само 12 поена и показују знатан напредак у сегменту одбране у односу на претходне утакмице.  Посебно се истакао Селаковић који је погођеним тројкама и шутевима са полудистанце предводио домаћу екипу у првој четвртини која се завршила резултатом 22:12.

У другој четвртини се играло доста тврдо и ниједна екипа није успевала да оствари резултатску предност. На полувреме се одлази са 10 поена предности за Подринце.

У трећој деоници КК Студент је имао и до 15 поена предности али одлична екипа из Крушевца је била упорна и постепено је смањивала предност.  На све налете Напретка домаћи кошаркаши су ипак имали спреман одговор.

Табела после 11. кола Извор: Регионални кошаркашки савез централна Србија

Табела после 11. кола Извор: Регионални кошаркашки савез централна Србија

 

Паметном игром у завршници меча домаћини нису дозволили Крушевљанима да утакмицу уведу у неизвесну завршницу.  Након овог меца Студент је на скору 6-5 и налази се у горњем делу табеле где тренутно дели 5. позицију са још три екипе које имају идентичан скор.

У наредном колу Бајинобаштани гостују екипи Железничара из Чачка која је тренутно првопласирана са скором 10-1.

Ова вест је прочитана 393 пута.