Пети пораз у сезони кошаркаши Студента доживели су у Новој Вароши где су савладани од истоимене екипе, која је један од фаворита за улазак у Б лигу. Резултат је био 77-66.

Општи утисак је да је ово можда и најбоље одигран меч у овој сезони али остаје жал што није забележена победа. Од самог старта Студент је кренуо агресивно и јако у одбрани а разноврсно у нападу што је резултирало вођством на полувремену резултатом 41-37.

KK Студент Бајина Башта насловна

На старту другог полувремена домаћин изједначио и играло се кош за кош све до три минута пред крај меча.  Тада на сцену ступа судијски пар из Крагујевца Стојановић – Милојевић и неким спорним одлукама, уз досуђене две техничке грешке играчима Студента, директно помаже домаћим играчима да преломе меч у своју корист.

Из Студента саопштавају да се надају да се овакве сцене неће више понављати на утакмицама СБајинобаштана и да ће судије коначно схватити да публика долази на утакмице да гледа играче, да су они главни актери утакмице а не судије као што је то било у Новој Вароши.

 У следећем колу Бајинобаштани дочекују екипу Црнокосе из Косјерића.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 530 пута.