У 13. колу зоне Дрина Слога из Бајине Баште је на свом терену играла нерешено са Радничким Горење из Ваљева. Мреже су мировале свих 90 минута. Ближи победи био је домаћин. Једину праву шансу на утакмици имао је Филиповић у 33. минуту, али је био непрецизан. Два минута касније Ваљeвци су остали са 10 играча јер је искључен штопер Томић. Слога није знала да искористи указану предност. Минут пре краја, после вербалног дуела са главним судијом Марком Мићићем, црвени картом добио је Слогин капитен Владимир Јашић. У следећем колу Слога је гост ОФК Дивци.

Слога - Раднички Фото: М.Додић, Дрина Инфо

Слога – Раднички Фото: М.Додић, Дрина Инфо

У претпоследњем колу Златиборске окружне лиге у Перућцу је одигран дерби између истоименог клуба и Вишесаве. Играло се добро, а победио је Перућац са 2:0. Први гол постигао је Василић у 47. минуту. Исти играч дао је и други гол у 84. минуту. У оба случаја асистирао му је Тошић.

Дуел Тошића и Поповића

Дуел Тошића и Поповића Фото: Дрина Инфо

- Знали смо да ће Вишесава пружити јак отпор и то се догодило. Добро нас је намучила у првом полувремену. У другом су ствари дошле на своје место јер смо ми преузели иницијативу и стално угрожавали гол Вишесаваца -каже тренер Перућца Иван Максимовић.

У последњем јесењем колу Перућац иде у госте фењерашу Лаушу из Пожеге, а Вишесава дочекује Црнокосу из Косјерића.

Кадети Слоге никако да заиграју како се од њих очекује. Поново су доживели пораз код куће од 2:5 у игри са ужичким Јединством. Пионири су са 3:1 савладали Златар у Новој Вароши. Петлићи су стигли до прве победе. На свом терену надиграли су су Слободу из Ужица са 1:0.

Дрина инфо

Ова вест је прочитана 457 пута.