ОК ТАРА: Тренер Јекић остаје у клубу

0 801

Поводом оставке тренера Зорана Јекића на место тренера сениорске селекције одбојкашког клуба Тара председник клуба Михаило Јевтић дао је изјаву за Дрина Инфо.

ОК Тара насловна

„После састанка мене, тренера Јекића и дела родитеља деце коју он тренира са велики задовољством могу да објавим да Јекић остаје у нашем клубу, као тренер кадетске и пионирске селекције. Он је човек који има моје апсолутно поверење, човек који је заједно са мном поставио темеље оваквог клуба и најзаслужнији за успехе наших млађих селекција у претходним сезонама. Слободно могу рећи да је дошло до лоше комуникације између нас двојице па је то резултирало његовом оставком.“ – наводи Јевтић.

„Он наставља да тренира исте играчице као и до сада и у истом термину. Поред њега у клубу раде још три тренера. Клуб наставља нормално да функционише, а у Другој лиги нас у недељу очекује тешко гостовање у Зубином Потоку на Косову и Метохији. Кадеткиње следеће недеље играју дерби против Златибора из Чајетине. Из сваке тешке ситуације излазимо јачи како и приличи најбројнијем спортском колективу у Бајиној Башти -закључио је Михаило Јевтић, председник ОК Тара

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена