У 13. колу зоне Дрина Слога је гостовала у Лозници код Радничког Стобекс. Победа је припала домаћину који је постигао два гола. Слогаши су добро одиграли прво полувреме, имали четири гол шансе, а онда су у надокнади времена примили гол. Други гол пао је пет минута пре краја утакмице.У следећем колу Бајинобаштани су домаћини Радничком из Ваљева.

У Златиборској окружној лиги Перућац наставља са одличним играма. Овај пуt на гостовању у Јежевици савладао је домаћина са 6:0. У првом полувремену било је 3:0. По два гола дали су Весић, Лазић и Тошић.

- Играли смо добро. Резултатску неизвесност отклонили смо већ у првих 45 минута. Наш најбољи појединац био је Данко Лазић. Очекујемо да ћемо и у послеdњем колу против Вишесаве освојити бодове и зaвршити сезону на другом месту – каже за Дрина инфо Иван Максимовић, тренер Перућца.

Капитен Перућца Никола Јевтић и секретар Мирослав Лакић Фото: Дрина Инфо

Капитен Перућца Никола Јевтић и секретар Мирослав Лакић Фото: Дрина Инфо

ФК Вишесава је била домаћин лидеру Златару. Нововарошани су показали зашто су водећи тим лиге. Савладали су Вишесавце са 4:0.

- Златар је заслужено победио, али је наша игра била боља од тога шта показује резултат. Код 0:0 погодили смо пречку, потом Агатоновић није реализовао добру гол шансу, а онда смо пред крај првог полувремена примили гол. Држали смо се солидно до пред крај другог полувремана када смо такође примили два гола – каже председник Вишесаве Ацо Аксентијевић.

- У Општинској лиги Ужица Соко је на свом трену изгубио од Полицајца 92 са 0:3. У истој лиги игра и Вишесава 2. Њен сусрет у Мокрој Гори са Котроманом је одложен.

Кадетски тим Слоге забележио је прву победу. На свом трену са 2:1 победио је Таково. Пионирски тим дошао је до нове победе. Са 3:0 савладао је Младост из Лучана на стадиону у Лугу.

Дрина инфо

Ова вест је прочитана 978 пута.