серификат 12. септембарПо избору Привредне коморе Србије и бонитетне куће Coface, Јавно комунално предузеће “12. Септембар” из Бајине Баште сврстано је у групу успешних и поузданих предузећа.

Већина успешних предузећа жели да своје резултате и пословну успешност покаже потенцијалним партнерима и купцима тако да и у Србији предузећа већ наручују бонитетне податке код међународних бонитетних кућа као што су Coface, Dun & Bradstreet, Bisnode или других понуђача у Србији. На основу добијених резултата потврђује се кредибилност компаније и одмах прелази на суштину.

Задатак Excellent SME Serbia онлајн сертификата јесте да премости неповерење које према новом предузећу имају купци и партнери. Он то постиже тако што купца или партнера већ при првој посети сајта уверава у пословни успех предузећа, који се на тај начин лако препознаје.

Привредна комора Србије је одлучила да помоћу испробане интернет технологије  SafeSigned™ окупи сва добра српска средња, мала и микро предузећа под окриље Excellent сертификата, и тако помогне у изградњи квалитета ових предузећа на глобалном тржишту. У току је пројекат повезивања носилаца сертификата Excellent SМЕ где ће бити омогућено да носиоци сертификата у Србији сарађују са најбољим компанијама из региона (Словенија, Македонија, Румунија, Италија) као и Велике Британије које су такође носиоци сертификата Excellent SME. План је да у наредном период ово повезивање обухватити и земље попут Мађарске, Пољске, Чешке, и Шпаније.

ЈКП “12 Септембар” је носилац овог сертификата већ трећу годину заредом, што говори о кредибилитету и поузданости које јавно предузеће из Бајине Баште ужива код купаца и пословних партнера, али и о ставу које Привредна комора Србије заузима када је ЈКП “12 септембар” у питању.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 687 пута.