Након две узастопне победе кошаркаши Студента из Бајине Баште забележили су пораз од екипе Полета из Ратине.

Екипа КК "Студент"

Екипа КК „Студент“

Одлично су Бајинобаштани отворили меч и већ на самом почетку повели резултатом 15:5. Гости из Ратине након тајм – аута узвраћају серијом 10:0 и враћају резултат у егал. Играчи Студента нису успели да се тргну и завршавају први период игре са минусом од 5 поена.

У другој четвртини изузетна игра домаћих и велика борбеност Кремића, Јоксовића и посебно Ђукића, који је у овом период игре имао 4 офанзивна скока, покреће екипу. Из таквог приступа и борбености дошло је и до резултатског преокрета и до вођства од 8 поена. Ипак је ова предност лако прокоцкана и на полувреме се одлази резултатом 45:44 за Студент.

У другом полувремену играчи Студента су почели доста да брзају са шутевима и изгубио се проток лопте који је био добар у првом делу меча. Домаћи су играли врло конфузно а само на махове је се долазило до погодака из изграђених ситуација. Највећи проблем био је у одбрани где је олако пробијана прва линија као и у врло касним ротацијама са стране помоћи приликом пик ен рол игре гостију.

Имали су Бајинобаштани прилику да преокрену меч у своју корист, али неке олако изгубљене лопте и грешке су их овај пут скупо коштале. На крају меча гости су славили са 78:84.

У наредном колу Студент очекује изузетно тешко гостовање екипи Јагодине где ће покушати  да се искупе за овај кикс пред домаћом публиком и да врате поверење које велики број навијача који долазе на утакмице има у њих.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 415 пута.