Фудбалски викенд: ГОЛОВА КАО КИШЕ

0 612
Најбољи Слогин појединац Милун Божић Фото: Дрина Инфо
Најбољи Слогин појединац Милун Божић Фото: Дрина Инфо

Фудбалски клубови са подручја општине Бајина Башта у минулом викенду били су углавном ефикасни у победама. Слога је у зони „Дрина“ освојила нова три бода. Савладала је Спартак из Љига са 4:3. Прави ватромет голова почео је у 7. минуту када је Јанковић био стрелац. Већ у следећем минуту Божић је повисио резултат на 2:0.  То као да није уздрмало госте јер су у 11. и 16. минуту затресли мрежу Голубовића па се на одмор отишло са нерешеним резултатом. У 51. минуту Филиповић коначно прекида голгетерски пост и постиже гол. Спартак и даље игра офанзивно што му се исплатило па је у 68. минуту још једном изравнао резултат. Да бодови остану Слоги побринуо се најбољи појединац Божић. Он је у 63. минуту искоса са око 12 метара постигао гол за коначних 4:3.

У Златиборској окружној лиги Перућац је головима Јевтића, Максимовића и Мићића победио на свом трену Први партизан и тако задржао друго место на табели.

– Све је било готово у првих пола сата игре када су наши играчи постигли три гола. Иако су нам недостајали Шерфези и Матић, без проблема смо надиграли Ужичане. Да није заказала ефикасност у другом полувремену, гости би претрпели још убедљивији пораз – каже секретар Перућца Мирослав Лакић.

Вишесава је на гостовању поражена са 1:6 од Лазарице. Према речима председника клуба Александра Аксентијевића, домаћин је био пуно бољи и сваку прилику претворио у гол.

Слогини кадети изгубили су минимални резултатом у гостима од чачанске Слободе. Пионири су узели бод у Чачку од Гаучоса, док су петлићи код куће поражени са 4:5 од Златибора.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена