Минулог викенда у Бањи Ковиљачи одржан је „Куп шампиона“, карате турнир на коме је учествовало преко 500 такмичара из 27 клубова. КК „Омладинац“ из Бајине Баште имао је 19 својих представника који су остварили запажен успех. Такмичари „Омладинца“ су са 17 освојених медаља заузели друго место у генералном пласману клубова. Одличја за „Омладинац“ освојили су следећи такмичари:

Златна медаља – борбе: Јован Његић, Дајана Мочевић, Герман Петровић, Јулијана Вилотијевић, Кристина Петковић и Петра Ћурчић.

Златна медаља-кате: Анђела Ивановић, Валентина Максимовић и Јана Павловић.

Сребрна медаља – борбе: Ковачевић Марија, Печеница Јана, Радовановић Сара и Јелисавчић Марија.

Сребрна медаља – кате: Максимовић Татјана

Бронзана медаља – борбе: Ивановић Анђела и Радичевић Бранко

Бронзана медаља – кате: Петровић Александра

На слици: Екипа "Омладинца"

На слици: Екипа „Омладинца“

- Желео бих да искористим ову прилику и истакнем заиста одличну организацију турнира, све честитке организатору који се потрудио да све буде на високом нивоу. Такмичари „Омладинца“ су постигли добре резултате и задовољни смо тренутном формом а о томе најбоље говори чињеница да смо заузели друго место по броју освојених медаља. Овај турнир је један у низу контролних турнира који практично служе као припрема за званична такмичења која нас очекују. Већ наредног викенда имамо још два контролна турнира, један у Нишу и други у Пожаревцу. – каже Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 1001 пута.