Аутослалом који смо најавили недавно, одржаће се у суботу, 21. октобра, на Тари, на делу пута који води од ресторана Курта ка хотелу Бели Бор. На стази дужине 1200 метара, у борби против чуњева и штоперице окушаће се сви они такмичари који имају важећу возачку лиценцу за 2017. годину издату од САКСС-a, важећу полису осигурања и лекарско уверење о здравственом стању .

Фото: Промо

Фото: Промо

Поред бодовања за шампионат Србије ово такмичење се бодује и за Централно Европску Зону. Први тренинг почиње стартом првог такмичара у 10:30 часова а прва трка у 13:00. У складу са правилником овог такмичења и самим простором који се налази у делу Националног Парка Тара, апелујемо како на такмичаре тако и на посетиоце, за које верујемо да ће похрлити на планинску лепотицу у великом броју, да не пале ватру на отвореном простору, да своје отпадке понесу са собом до првог места предвиђеног за одлагање истог, као и да се придржавају упутстава организатора како би ова манифестација протекла у најбољем реду.

Организатор такмичења је САКСС, а суорганизатор је АСК“Шампион“ из Бајине Баште. Временска прогноза за суботу је повољна, искористите лепо време, позовите пријатеље, поведите породицу и уживајте у чистом планинском ваздуху помешаном са мирисом спаљених гума.

М. Ђокић

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 987 пута.