Минули викенд био је изузетно успешан за фудбалске клубове из општине Бајина Башта. Није се одавно десило да Слога, Перућац и Вишесава истивремено укњиже по три бода.

Vladimir Jasic, SlogaЗонаш Слога је дошла до прве јесење победе и то у гостима. Савладала је Совљак са 1:0. Гол је дао Милун Божић у 35. минуту. Бајинобаштани су били одлични у првом полувремену када су пропустили неколико зрелих гол шанси. У другом полувремену Совљак је имао иницијативу, погодио стативу, али се резултат није променио. После пет узастопних пораза, Слога је у последња три кола постигла два ремија и једну победу и полако почиње да се помера ка средини табеле. У наредном колу дочекује Севојно.

У Златиборској окружној лиги Перућац је на гостовању савладао Полет са 2:1. Оба гола пала су у првих 45 минута. Стрелци су били Иван Максимовић и Ђорђе Тошић. Новом победом Перућани потврђују да су озбиљан кандидат за прво место. И Вишесава је направила лепо изненађење на гостовању код Јежевице. Головима Камберовића и Аксентијевића дошла је до победе од 2:1. У следећем колу Перућац дочекује Омладинац, а Вишесава иде у госте Железничару.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 781 пута.