На позив градоначелника Кршког господина Миран Станка, заступник Удружења српско спортско срце Михаило Јевтић и архитекта Ивана Митровић из пројектног бироа “ПРО-НЕС” били су чланови делегације коју је предводио председник општине Бајина Башта господин Радомир Филиповић у радној посети у овом словеначком граду.

Krsko-poseta-ok-tara

У среду  25. Фебруара, у свечаној  општинској сали  пред најважнијим особама из пословно-друштвеног живота њиховог града представљен је хуманитарни пројекат „Да и моје срце спортски куца“ у коме је предвиђена изградња дневног боравка и спортске сале  за децу са посебним потребама и инвалидитетом из општине Бајина Башта. Архитекта  Ивана Митровић из пројектног бироа „Про-нес“ представила је сам грађевински  пројекат, начин изградње и цену коштања, након чега је Михаило Јевтић детаљније образложио  сам циљ акције, могућности финасирања, локацију и  потребе општине за оваквим објектом. Након презентације овог хуманитарног пројекта гости из Бајине Баште одговарали су на питања челних људи из Кршког у којима се улазило у детаљније сегменте пројекта.

Делегација из Бајине Баште је између осталог посетила Одбојкашки клуб из Брестанице, нуклеарну електрану и дворац Рајхенбург.

Krsko-poseta-ok-tara-2

Дрина Инфо портал