ГРУЈИЧИЋ: Претеће поруке ме неће застрашити

0 646

Кандидат српских странака за начелника општине Сребреница Младен Грујичић рекао је Срни да су претеће СМС поруке које су му упућене врста притиска да би га застрашили да одустане од кандидатуре за начелника општине, што је неприхватљиво јер он не заступа само себе него српски народ.

Младен Грујичић насловна

Грујичић је рекао да раније никада није добијао претње, те да је пријавио овај случај Полицијској станици у Сребреници и да су инспектори идентификовали особу са чијег је телефонског броја упућена претња.

“Пријавио сам овај случај полицији и речено ми је да ћу имати адекватну заштиту. Имам поверење у органе безбедности Републике Српске и надам се да ће сви који се користе претњама и уценама бити откривени и санкционисани јер је неприхватљиво да се некоме прети зато што се кандидовао да на демократским изборима буде биран на одређену дужност”, рекао је Грујичић.

Грујичић је истакао да схвата мржњу која је испољена у претећој поруци и такве покушаје појединаца и одређених острашћених кругова да не бирају начине да спрече његов избор за начелника општине, али да је он прихватио кандидатуру и да достојанствено чека изборне резултате, очекујући да ће бити нови начелник општине у којој је рођен и живи са породицом.

Он је истакао да га претње неће застрашити, да верује да ће полиција професионално обавити свој посао и да ће престати покушаји претњи и застрашивања.

На приватни телефон заједничког кандидата српских странака за начелника сребреничке општине Младена Грујичића синоћ у 20.10 часова стигла је нова претећа СМС порука у којој се прети његовој породици клањем уколико се не иселе из ове општине.

Порука је вулгарног и претећег карактера, са псовкама и претњом смакнућем њему и породици.

Прва упозоравајућа, односно претећа СМС порука са заштићеног телефонског броја стигла је јуче на телефон Младенове супруге Зорице што су Грујичићи, такође, пријавили полицији.

У јучерашњој поруци стоји: “Пратићемо и тебе и мужа од данас још. Имате поздрав обоје. Памет у главу”.

Извор: СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена