У суботу, 02. децембра, у Словенији је одржан Интернационални карате турнир „Трбовље опе“н на коме је узела учешће и репрезентација уже Србије. У оквиру ове екипе наступали су и такмичари КК „Омладинац“ из Бајине Баште, њих укупно шест. Како се и очекивало, представници Омладинца остварили су запажене резултате.

Трбовље Опен 2017

Јован Његић заузео је прво место и освојио златну медаљу у борбама, у сениорској конкуренцији у категорији -75 кг. Златом се окитила и Јулијана Вилотијевић  такође у борбама, у конкуренцији женских нада у категорији -50 кг.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

И остали такмичари су остварили запажене наступе, али овај пут без одличија. За екипу уже Србије још су наступали Анђела Ивановић, Марија Ковачевић, Сара Ивановић и Анастасија Ивановић.

- Веома сам задовољан постигнутим резултатима, посебно имајући у виду да је на турниру учествовало заиста много такмичара и да је конкуренција била јака. Поред медаља које смо освојили, још неколико такмичара се борило за одличја али је овај пут изостала спортска срећа.  Већ у среду нас очекује Балканско првенство које се одржава у Херцег Новом, а боје репрезентације Србије  браниће три наша представника, Јован Његић, Дајана Мочевић и Јелена Елез.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 171 пута.